Lettutreffit 2017

Tiivistunnelmaiset Lettu-treffit

Lettu-treffit ovat takana päin ja uusia treffejä valmistellaan jo vauhdilla. Treffit toivat iloksemme runsaasti asiakkaita. Erilaiset kisat olivat suosittuja ja varsinkin lasten innokkuus ja onnistumisen ilo oli mukavaa katseltavaa. Se pieni pokaali on aina tärkeä tunnustus.

Se mikä ilahdutti myös, että jalka nousi orkesterin tahtiin perjantai-iltana runsaalla osanotolla ja lauantaina sama meno jatkui karaoken tahtiin, vain solistit vaihtuivat. Alkuillasta pieni poika kajautti upeasti Kukkurukuun ja koko torppa hiljeni. Lupaava muusikon alku. Myöskin rauhallisena sunnuntai-iltana pieni tyttö rohkeni tulla torpalle vanhempineen ja tulkitsi hienosti Haloo Helsinkiä ja Robinia. Rohkeasti vain pyytämään lasten karaokea päivällä, ehkä ensimmäisinä kertoina on vanhempien seura ja tuki tärkeää, mutta siitä se rohkeus ja laulamisen nälkä alkaa.

Kiitos kaikille vieraillemme. Oli mukava nähdä jälleen! Myöskin ensikertalaisia oli vieraanamme paljon. Toivomme, että viihdyitte ja tulette uudelleen.

Isännillä riitti vipinää vilkkaana viikonloppuna, kuten myös järjestäjillä ja letunpaistajilla sekä kaikilla läsnäolijoilla, iso kiitos heille.

Pahoittelemme parin, kolmen letun vajausta, ensi kerralla niitä riittää. Seuraavia treffejä vaan odottelemaan, kesä jatkuu vielä ja tervetuloa pikimmiten uudelleen.

T: Marra ja Matias

Lettutreffien kilpailujen tuloksia.

Ilmakivääri ammunta

Nuoret: 1. Pitkänen Manu  27 pistettä

              2. lassila Eevi          3 pistettä

              3.virkkunen Roni    1 pistettä

 

Naiset:  1.Sallinen Erja       37 pistettä

              2. Karhula kati       28 pistettä

              3. Puttonen Merja 18 pistettä

 

Miehet: 1. Nord Kauko       41 pistettä

              2. Saren Hannu     39 pistettä

              3. Rinne Juha        37 pistettä

 

Löylynheittokisa

Nuoret: Alisa Hiilasvirta 12 mm

 

Naiset: Eija Hiilasvirta    26 mm

 

Miehet: Jarkko Karhula 34 mm

 

Treffipalkinto: Renni Sihvola, sähkösavustin

Pääpalkinto: Erja Sallinen, mikro

 

Onnea Voittajille.