TÄRKEÄ TIEDOTUS LEININRANNAN TOIMINNASTA KORONAVIRUS EPIDEMIAN JOHDOSTA.

TIEDOTE 9.5.2020

​VOIMASSA TOISTAISEKSI

Koskien korona pandemiaa ( COVID – 19 ), johdosta päätti SF-Caravan Kaakkois-Häme ry:n hallitus seuraavista toimenpiteistä, jotka ovat voimassa toistaiseksi.

Alue avataan vierailijoille 14.5 2020 alkaen. Toukokuussa on viikonloppuisännät ja jatkuva isäntäpäivystys  4.10.2020 asti.

Alueella on nostettu siivous ja hygieniatasoa. Kaikki alueella oleskelevat vuosi ja kausipaikkalaiset sekä vierailijat velvoitetaan yleisen siisteyden ja hyvän hygieniatason ylläpitoon alueella. Toivomme jokaisen alueella noudattavan erityistä hygienia ja käsihygienia tasoa THL:n ohjeiden mukaisesti.

Yli 70-vuotiaiden ja perussairaiden tulee välttää ihmiskontakteja alueella. Leininrannassa on huomattava määrä ikäihmisiä ja riskiryhmiin kuuluvia, joten kunnioitetaan kaikki ohjeita jotka tähtäävät kaikkien suojaamiseen ja taudin leviämisen estämiseen.

Saunat on käytössä poikkeusjärjestelyin. Saunatiloissa on kaikkien noudatettava turva- välejä.Tilaus saunoja voi kysellä isänniltä ennen tai jälkeen normaalisaunavuorojen. Saunomisessa noudatettava annettuja aikamääriä.

Toistaiseksi ei järjestetä tanssi- ja karaokeiltoja. Vapaa-ajantila käytössä turvavälejä noudattaen.

Alueen keittiö, WC ja suihkutilat ovat käytössä. Keittiölle, wc ja suihkutiloihin odotetaan vuoroa ulkopuolella.

Alueelle ei pidä tulla, jos on pienintäkään flunssan oireita ( yskä, nuha, kuume jne.).

Jos sairastut koronaan ilmoita siitä heti isännälle puh. 040 8335730. Selvitä ja ilmoita kenen kanssa olet ollut kontaktissa alueella.

Grillin ja vapaa-ajan tila käyttössä rajoitetusti. Turvavälejä noudatettava.

Jos olet matkustanut ulkomailla, olethan kotikaranteenissa 2vko.

Hallitus seuraa tilannetta ja informoi asiasta nettisivuilla sekä vuosi ja kausipaikkalaisille sähköpostilla tai WhatsApp ryhmässä. Uusi tiedote annetaan tarvittaessa, jos tilanne oleellisesti muuttuu.

TÄSTÄKIN SELVIÄMME YHDESSÄ !

TOIMITAAN JOKAINEN ALUEELLA OLIJA VASTUULLISESTI !

HALLITUS