Tervetuloa Leininrantaan!

Idyllinen karavaanarialue kauniin Kymijoen rannalla 

Leininranta sijaitsee Iitin kunnassa 900 m päässä Lahti-Kouvola valtatiestä.  Alue on  rinnemaastoa, josta avautuu hyvät näköalat Kymijoen Leininselälle. Sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja 2,3 ha alueella on yhteensä 83.  Alueen omistaa sekä ylläpitää SF-Caravan Kaakkois-Häme Ry.

Alueella on isäntäpäivystys joka päivä kesä-elokuun välisena aikana. Toukokuussa ja syys-lokakuussa isäntäpäivystys on viikonloppuisin. 

Muina aikoina alue toimii omatoimialueena silloin, kun toimisto ei ole avoinna.  Talvikaudella toimisto on avoinna lyhennetyillä aukioloajoilla: pe 16-18, la-su 10-12. Soittamalla isännälle numeroon 040 833 5730 saat ohjeet miten toimia alueelle tullessa. 

Alueelta löytyy sauna terasseineen, lapsiystävällinen uimaranta, tasokas huoltorakennus, soutuveneitä, sup-lautoja, polkupyöriä, grilli- ja savustuspaikat,  lasten leikkipaikka, koirien uimaranta, rannan pelikenttä ja Radan Torppa. Radan Torppa toimii vapaa-ajan tilana lapsille ja aikuisille. Torpassa on televisio, lautapelejä ja piirustusvälineitä. Torpalla lauletaan viikonloppuisin myös karaokea. Lasten leikkipaikalla on mm. trampoliini, keinut, leikkimökki ja hiekkalaatikko.

Saunavuorot kesäkaudella 

  pe-la naiset klo 17.00-18.55 ja miehet klo 19.00-20.55                   

  su-to naiset klo 18.00-19.25 ja miehet klo 19.30-20.55

Toukokuussa sauna lämmitetään aina pe ja la, mutta myös arkisin, jos alueella on 5 vaunukuntaa tai enemmän. 

Tilaussaunoja on mahdollista varata niinä päivinä, kun sauna lämpiää. Tilaussaunat ennen tai jälkeen yleisten saunavuorojen, varaukset isänniltä.

Treffeillä ohjelman mukaiset saunavuorot, mutta ei tilaussaunoja.  Saunavuoroista tarkemmin alueen ilmoitustauluilla sekä isänniltä. 

Rantaviivaa alueella on n. 300 m. Osa vieraspaikoista sijaitsee veden äärellä. 

Uimaranta on uimareiden käytössä myös saunavuorojen aikana, mutta saunan terassi on  vain saunojien käytössä. Kulku uimarannalle on tällöin naisten wc:n kulmalta.

Täällä voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja kauniista luonnosta, kuitenkin lähellä palveluita ja vierailukohteita. Lähimaastot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun sekä marjastukseen ja sienestykseen. Alueen vierestä lähtee luontopolku laavulle, jossa grillausmahdollisuus. Talvella lähistöltä löytyy hiihtolatuja.

Matkaa Kausalan keskustaan on n. 5 km, josta löytyy mm. kauppa, apteekki ja huoltoasema. Suomen kauneimmaksi äänestetylle  Iitin kirkonkylälle on matkaa n. 10 km. Siellä sijaitsevat info-piste, museo, kesäkahvila taidenäyttelyineen ja kesäteatteri. Iitti-Golf:n 18 -reikäiselle golfkentälle on 10 km. Kouvolaan (esim. Tykkimäki) on matkaa 25 km.

Leininranta kuuluu Caravan Huiput -ketjuun, joka takaa sinulle tasokkaan palvelun. Caravan Huiput -alueita on Suomessa 16 kpl. Yöpymällä ko. alueilla saat etupassiin leiman. Kerättyäsi etupassiin viisi leimaa, saat kuudennen vuorokauden veloituksetta esittämällä etupassin missä hyvänsä Caravan Huiput -alueella.

Aluekartta:

Leininrannan säännöt: